Ga naar inhoud

Helena1987

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Helena1987's prestaties

  1. Ah ja amai, sorry.. Wist het zelf al niet meer! Hartelijk dank voor je hulp!
  2. Ok bedankt. Waarom staan die 7's op het tabblad provisie?
  3. Beste JeanPaul, het werkt alvast perfect en terug zo snel als ervoor. Ik heb nog gelijkaardige documenten, als ik dat daar wil toevoegen, wat doe ik dan precies. Ik ga naar Visual Basic, en dan?
  4. Nee dat is ook niet goed. Want dan berekent hij op mijn tabbladen (W1, W2,...) niets meer. Daar moet ook het aantal uur vermenigvuldigd worden met de uurprijs. Die lijsten worden ook wekelijks aangevuld, dus de kans op fout berekeningen is te groot (want die data moeten overgenomen worden in afrekenprogramma, dus als er iemand vergeet om te berekenen, zitten er fouten in). En heb begrepen dat dit dan ook van toepassing is op andere excels die ik open.
  5. Bedankt voor uw snelle reactie, heb al gehoord van VBA maar voor mij is dat nog chinees. Ik weet helemaal niet wat u waar gedaan heeft, laat staan dat ik het zelf kan... Indien u tijd / zin heeft om dit verder toe te lichten, graag! En anders zou ik willen vragen of er iemand een andere / eenvoudigere oplossing heeft?
  6. Beste forum Op bijgevoegd voorbeeld, zal je op het tabblad 'Provisie' zien dat er een indirectformule werd doorgetrokken. Deze formule dient van de weken (zie tabbladen 1, 2, 3, 4 telkens het totaal van de uren en het totaal van de prestaties en som hiervan weer te geven). Maar bij het minste dat ik nu invul, moet je eerst wachten alvorens alles werd herberekend. Dat is niet werkbaar. Het tabblad provisie zou enkel berekend moeten worden als ik dat aangeef. Maar die optie heb ik nog niet gevonden. Want op de andere bladen moeten de formules wel blijven berekend worden. Iemand een idee?? Dagrapportage HVAC 2019.xlsx
  7. Super! Wat bedoel je precies met 'dit gaat goed tot januari 29 dagen heeft'?
  8. Op het tabblad overzicht heb ik ook dergelijke verwijzing nodig, maar ik zou niet weten hoe ik de indirect formule moet opbouwen.. Dat overzicht geeft eigenlijk weer wat pet tabblad ingevuld staat in hun jaaroverzicht (kolommen W-AH). Ook dat kan ik niet doortrekken zonder fouten.. Heb je eventueel tijd / zin om dat ook eens te bekijken?
  9. Beste Bucky, leuk dat je het nog even nader in detail bekijkt. Er zit inderdaad een fout in!! Zal dat moeten aanpassen zodat W9 = K10, dan pas komen de dagen overeen... In W40 staat het aantal weekdagen van de maand erboven..
  10. Bedankt, ziet er goed uit! Super! Hoe is die functie precies opgebouwd? En waarom moet er verwezen worden naar die rij 2? Wat moet je precies invullen in de INDIRECT functie om de formule te laten werken? Mocht je dat nog even kunnen toelichten, hartelijk bedankt. Want ik denk niet dat ik er in zou slagen om het nu zelf op te maken.
  11. Beste forum-leden Elk jaar sukkel ik met dezelfde Excel, omdat ik niet de juiste formule kan vinden om het doortrekken van celverwijzingen in andere tabbladen juist te laten verlopen. M'n probleem stelt zich op tabblad 'Overuren' en 'Overz.' Bij het tabblad 'Overuren' zijn er 2 problemen. In kolom B heb ik telkens de inhoud van cel T6 nodig van de verschillende tabbladen (de tabbladen zijn benoemd naar de personeelsnummers 9 = technieker A, 17 = technieker B,...). Ik krijg die formule niet doorgetrokken. Formule indirect te gebruiken? Die formule is voor mij Chinees. Tweede probleem, in de kolommen D tem BC moet er ook elke keer naar dezeflde cellen verwezen worden van het corresponderende tabblad. HIer komt per week hun weektotaal (gewerkte uren) te staan. Dit bevindt zich op elke tabblad in dezelfde cellen (N15, N22, N29,...). Zowel naar rechts al naar onder doortrekken geeft niet het gewenste resultaat. Het probleem bij het tabblad 'Overz.' wordt misschien opgelost als bovengenoemde problemen al verholpen kunnen worden, dus dat laat ik nog even achterwege. Alvast bedankt voor jullie hulp!! Helena Prestaties 2019 BOUW.xlsm
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.