Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Hilaire Stevens

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo, ik heb een Samsung J3 en af en toe start hij niet. Er wordt gevraagd om een EMOJI FLASHLIGHT te installeren . Als je NEEN zegt kom je op een website terecht en is er verder niet mee te werken. Ik krijg het weg met terug een herstart te doen. Heb ook gescand met Malwarebytes maar er wordt geen malware gevonden. Wat kan dit zijn?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.