Ga naar inhoud

sanneke

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sanneke

  1. dag iedereen, Heb 5 weken geleden mijn hercules router terug binnengedaan in de winkel en net terug gebeld om te vragen hoe het nu zat en hij ging niet meer gemaakt worden en heb mijn geld terug gekregen. Ik naar computerwinkel in dorp een nieuwe gaan halen, een Linksys wireless-N home Router. De verkoper heeft direkt een beveiligingssleutel mee gegeven,ik moest de router enkel aansluiten en de sleutel ingeven en alles ging werken. Niet dus, nu vraagt hij steeds naar gebruikersnaam,wachtwoord en aanmeldingsdomein. Heb terug gebeld en ja de computer mag niet ingesteld staan met een domein. Hoe kan ik dit ongedaan maken? groetjes sanneke:ciao:
  2. ja, dat klopt , dacht dat ik op de laptop lan verbinding moest hebben om die toepassingen te kunnen uitvoeren die u mij gevraagd had, met die lan verbinding kreeg ik een ander resultaat namelijk dat er 6 pakketten verloren gegaan waren zonder de lan verbinding zij hij dat alles verzonden en ontvangen was. Heb mijn router binnen gedaan waar ik hem gekocht had voor nazicht, moet nu wel een 4 tal weken wachten. Wou u toch hartelijk danken voor de tijd en moeite die u gedaan hebt. groetjes sanneke.
  3. wil even verduidelijken wat er mis was, zit namelijk met twee computers en de internet kabel wordt nogal eens verwisseld van de ene pc naar de andere en stak dus niet in mijn laptop toen ik de eerste keer die bewerkingen uitvoerde die je vroeg, dus lag de fout bij mij.
  4. heb denk ik een fout gemaakt, ben nogmaals van in het begin begonnen, en krijg nu bij pakketten verzonden = 4387, ontvangen= 4381, verloren 6 <0´procent verlies> ben je daar iets mee?
  5. Heb alles nog eens overlopen zie enkel dit staan : -onder adapter voor draadloos LAN draadloze netwerkverbinding staat DNS-servers : 192.168.2.1 -onder ethernet-adapter LAN-verbinding staat DNS-servers : 192.168.2.1 verder zie ik 3 x ergens verbindingsspec. DNS-achtervoegsel zonder iets achter staan. dat is alles met DNS.
  6. Bij mij staat bij DNS-servers : 192.168.2.1 ,DNS alleen zie ik er niet opstaan en niet tweemaal maar éénmaal deze cijfercombinatie. Identiek detzelfde cijfers als bij standaardgateway en DHCP-servers.
  7. Heb het gestopt en krijg : ping-statistieken voor 192.168.2.1: paketten: verzonden= 6133, ontvangen= 6133, verloren=0 <0%verlies>. en dan nog de gemiddelde tijd voor het uitvoeren van één bewerking control-C ^C
  8. Heb alles gedaan en krijg steeds : antwoord van 193.168.2.1 bytes=32 tijd<1 ms TLL=64 maar zie nergens fouten staan, heb 10 min gewacht.
  9. Het gaat hier om telenet groetjes
  10. dag iedereen, lang geprobeerd om mijn probleem met mijn hercules wireless router in orde te krijgen maar kon maar enkel voor 1 dag verbinding krijgen. Heb dit dan telkens maar gedaan tot ik op een dag een melding kreeg dat hercules quickaccess niet correct afgesloten was. Heb er dan alles afgedaan, router geresset om opnieuw te beginnen maar dat ging niet. Toen was ik het echt beu en besloot met mijn geklungel te stoppen en hem binnen te doen in een computerwinkeltje in't dorp om hem deftig te laten installeren door een expert. Zo gezegd zo gedaan, ging hem terug halen, ik moest van alles afblijven, mocht zeker de meegeleverde cd van de router niet meer insteken, alles was in orde. Inderdaad tot de volgende dag, weer geen verbinding meer.Krijg nu de melding " er is mogelijk een probleem met de DNS-configuratie(domain name server). Terug naar de winkel gebeld waar ik hem binnen had gedaan en die beweerd dat ik best een andere router koop, als ik hem zou binnendoe waar ik alles gekocht heb zouden ze mij waarschijnlijk een nieuwe router geven maar van hetzelfde merk en dan sta ik even ver. Wat doe ik het best? groetjes sanneke.
  11. Hallo iedereen, Het is inderdaad een aspire 8730, met de router ben ik een stuk verder geraakt, is nu redelijk geinstalleerd maar moet hem wel alle dagen opnieuw via wan-instellingen bij Wifi laten connectie zoeken met internet,tussen router in laptop is altijd oke, is dit een handeling die ik steeds moet doen of niet? groetjes
  12. hallo iedereen, Ik ben sanneke en een beginnertje,ik had een pentium III waar ik niet al te veel op werkte. Heb nu een laptop Acer 8730, Intel® Core)TM2 Duo CPU, 4GB gekocht. Alsook een hercules wireless router met usb stick,ben dan aan de slag gegaan om dit alles te installeren wat voor velen gemakkelijk lijkt maar niet voor mij.Ben daar nu al enkele dagen mee zoet en het werkt wel maar de volgende dag moet ik steeds weer een deel installeren om verbinding te krijgen,krijg dan ook steeds een andere beveiligingskey, moet dan steeds opnieuw mijn usb stick laten verbinden met router, is dit normaal, ik dacht eens geinstalleerd zet ik mijn pc aan en heb ik verbinding? Alvast bedankt:ciao:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.