Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Allekabels

PCH Forum Sponsor
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Allekabels

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Land
  België

Contact Info

 • Website URL
  www.allekabels.be

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Beste Liesbeth*, Jammer dat je ons geen PB hebt gestuurd dan hadden we het meteen kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
 2. De winnaar is bekend!! Hensyr heeft van ons een bericht ontvangen! Wij gaan één toffe feestverlichting-set ter waarde van €21,99 weggeven. Ontzettend leuk om te gebruiken om bijvoorbeeld de tuin of het terras zomerklaar te maken voor de warme zomer avonden.Dit is het type prikkabel met een kleur van amber in LED, een 6-uurs timer geschikt voor binnen en buiten (Let op! IP44) en werkend op 4x AA-batterij (exclusief). De lengte is 3 meter met 10 lampjes. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 30 juni om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Een andere set kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/verlichting/feest_en_party_verlichting.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 3. Wij gaan één toffe LED kastverlichtingslamp ter waarde van €11,99 weggeven. Dit is een universeel helder wit licht. Kan gebruikt worden als een trapverlichting, kastverlichting en het 's nachts als oriëntatieverlichting. Bijna overal te monteren door middel van magnetische voet met zelfklevende pad, met schakelaar aan, uit en automatisch, automatisch programma kan worden geactiveerd door de ingebouwde bewegingssensor, licht duur ongeveer 1,5 minuut, LED, lichtstroom over 25LM, AAA-batterij gevoed (excl.) Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 30 april om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Een andere set kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/verlichting/kastverlichting.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 4. Wij gaan één inbussleutel set ter waarde van €9,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 26 maart om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Een andere set kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/handgereedschap/inbus_sleutel.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 5. Wij gaan één selfie stick ter waarde van €15,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 26 februari om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Een andere set kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/smartphone/selfie_stick.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 6. Wegens het uitblijven van genoeg reacties is de prijsvraag er helaas niet uit mogen gaan dit keer!
 7. Wij gaan één karaokeset ter waarde van €44,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 31 januari om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Een andere set kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/searchresult.php?keyword=karaoke *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 8. Wij gaan één telefoonhouder ter waarde van €6,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 1 januari om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Een andere telefoonhouder kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/smartphone/telefoonhouder_auto.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 9. Wij gaan één Arduino starterkit ter waarde van €39,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 23 december om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Een ander Arduino product kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/zwakstroom/arduino.html?keyword=Arduino *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 10. Wij gaan één buitenlamp ter waarde van €19,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 10 december om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Buitenlamp kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/verlichting/buitenlamp.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 11. Helaas gaan wij de prijs niet weggeven, omdat er minder dan vijf reactie's zijn gepost. Moedig bij de volgende winactie je mede forumleden aan om te reageren! Wij gaan 3 sprays naar keuze weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 11 oktober om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. Spray kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/werkplaats/spray.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 12. Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar is stegisoft, hij krijgt snel bericht met instructies. Wij gaan één soldeerstation ter waarde van €22,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 30 september om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. Soldeer producten kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/werkplaats/soldeer_producten.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...