Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Allekabels

PCH Forum Sponsor
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Allekabels

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Land
  België

Contact Info

 • Website URL
  www.allekabels.be

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wij gaan één karaokeset ter waarde van €44,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 31 januari om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Een andere set kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/searchresult.php?keyword=karaoke *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 2. Wij gaan één telefoonhouder ter waarde van €6,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 1 januari om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Een andere telefoonhouder kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/smartphone/telefoonhouder_auto.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 3. Wij gaan één Arduino starterkit ter waarde van €39,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 23 december om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Een ander Arduino product kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/zwakstroom/arduino.html?keyword=Arduino *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 4. Wij gaan één buitenlamp ter waarde van €19,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 10 december om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag. Buitenlamp kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.nl/verlichting/buitenlamp.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 5. Helaas gaan wij de prijs niet weggeven, omdat er minder dan vijf reactie's zijn gepost. Moedig bij de volgende winactie je mede forumleden aan om te reageren! Wij gaan 3 sprays naar keuze weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 11 oktober om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. Spray kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/werkplaats/spray.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 6. Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar is stegisoft, hij krijgt snel bericht met instructies. Wij gaan één soldeerstation ter waarde van €22,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 30 september om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. Soldeer producten kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/werkplaats/soldeer_producten.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 7. Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar is kweezie wabbit, hij krijgt snel bericht met instructies. Wij gaan één bouwlamp op voet ter waarde van €24,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 16 september om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. Bouwlamp kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/werkplaats/bouwlamp.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 8. Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar is Liesbeth*, hij krijgt snel bericht met instructies. Wij gaan één magnetische USB C en micro USB laadkabel ter waarde van €19,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 31 augustus om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. USB C kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/usb_accessoires/usb_c_kabel.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 9. Helaas gaan wij de prijs niet weggeven, omdat er minder dan vijf reactie's zijn gepost. Moedig bij de volgende winactie je mede forumleden aan om te reageren! Wij gaan één dummy camera ter waarde van €19,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 12 augustus om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. Dummy camera kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/beveiliging/dummy_camera.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 10. Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar is nokiaprox, hij krijgt snel bericht met instructies. Wij gaan één kabelhaspel ter waarde van €24,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 12 juli om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. Kabelhaspel kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/230_volt/kabelhaspel.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 11. Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar is Abbs, deze krijgt snel bericht met instructies. Wij gaan één headset ter waarde van €24,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 2 juli om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. Headset kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/computers/headset.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 12. Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar is Karel, hij krijgt snel bericht met instructies. Wij gaan één draadloze muis van Logitech ter waarde van €19,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 17 juni om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. Draadloze muis kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/computers/muis/draadloze-muis.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 13. Helaas gaan wij de prijs niet weggeven, omdat er minder dan vijf reactie's zijn gepost. Moedig bij een volgende winactie je mede forumleden aan om te reageren! Wij gaan één Wifi versterker ter waarde van €16,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 31 mei 15:00 uur om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. Wifi versterker kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.be: https://www.allekabels.be/netwerk/wifi_versterker.html *Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 14. Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar is Calvus, hij krijgt snel bericht met instructies. Wij gaan één 64GB USB stick ter waarde van €17,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 13 mei 15:00 uur om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. USB stick kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.be/usb_Accessoires/usb_stick.html *Indien er minder dan vijf reacties gepost worden gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
 15. Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar is Dasle , hij krijgt snel bericht met instructies. Wij gaan één DAB+ radio ter waarde van €44,95 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 15 april 15:00 uur om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.be prijsvraag. DAB+ radio kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl: https://www.allekabels.be/audio_accessoires/dab_radio.html *Indien er minder dan vijf reacties gepost worden gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.