Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Gerard Driessen

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Goedemorgen allemaal het probleem is opgelost via schijfbeheer en dan formateren
  2. Er staat bij gebeurtenissen dat de extrene schijf niet gemigreerd is dit is nog een bijvoeging van mijn eerdere bericht
  3. Goedenavond ik heb net een externe harde schijf Van Medion geïnstalleerd en bij de gegevens staat dat hij correct werkt maar ik kan hem niet openen ik hoor U
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.