Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

misondison

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over misondison

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zowel de modem als de powerline gebruiken dezelfde SSID en wachtwoord, die andere toestellen zijn 2 andere laptops en 2 smartphones.
 2. Hallo, Enkele dagen geleden kreeg ik plotseling een probleem met mijn internetverbinding op zowel mijn laptop als op mijn gsm. Ik denk dat ze niet meer willen verbinden met de wireless modem die bij ons op het gelijkvloers staat en enkel verbinden met de wifi-powerline die bij ons boven hangt. M.a.w. boven heb ik perfect normale internetverbinding en beneden niets meer ondanks dat de modem dus beneden staat. Andere toestellen in huis hebben hier geen probleem mee. Hoe kunnen we dit oplossen? Simon
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...