Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Indy De Jong

Lid
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Indy De Jong

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Oh haha sorryy... (ik vergeet het) Nee ik wil zeggen dat ik mede dankzij jullie hulp me pc nu gemaakt heb!! Via een cd-rom nieuwe windows 10 op gezet en het vervangen! Samen met me vader! En hij werkt nu weer!!!! Weer wat geleerd!! Jullie zijn een goed forum die snel reageert en altijd probeert te helpen!! Bedankt! Ik blijf zeker lid van het forum Kan altijd van pas komen! (Wil binnen kort me video kaart upgraden en heb geen idee wat beter is, ect) Bedankt allemaal! Kan ik nog iets voor jullie doen? (Is er ergens een review optie) Groetjes indy.
 2. Ik denk trouwens dat ik het wel snap! Ik kijk namelijk wel eens in me bios (wist ik veel hoe het heette) Om te kijken voor temperatuur enzo. Maar nou zat er onderaan een grootte balk met 1 plaatje van een schijf die ik vervolgends naar links en naar recht kon slepen. (Welke de prioriteit is voor t opstarten) Deze schijf is me c schijf van 1 tb. Waarschijnlijk willen jullie zeker dat ik met behulp van die usb (E:) Die als prio in stel zodat hij hem zo opstart en dan gewoon een nieuwe windows opstart. Of niet?
 3. Ps Ik ben nu via de mediacreation tool van windows de windows 10 versie op een usb aan het zetten
 4. Hij zegt dit. Maar hij is wel geupdate van windows 8 naar windows 10. Dus misschien de home versie?? 2e partitie??? Geen idee wat dat betekent... ik weet ik had een c schijf en er stond ook een D schijf bij mijn pc die aanzienlijk kleiner was
 5. Oke eersr stofvrij dus hij heeft zon compressed air busje. Ik ga vanavond naar me pa toe en dan gaan we het samen doen.. Dus als ik een handleiding voor de bios mag voor het geval hij het niet (meer helemaal precies) weet. Dankjee (Ik kan btw die D schijf niet vinden)
 6. Die zit vooraan op een verhogingkje precies dezelfde als die je aangaf
 7. Ja ik denk dat ik het wel aankan☺ Alleen degene wie mijn pc in elkaar heb gezet daar heb ik niet meer zon contact mee. (Was familie) Ik heb nog wel een vader waar ik van de week langs ga die heeft enigsinds verstand. Het gaat om een desktop! Ik ga kijken of ik zelf iets zie zitten wat hierop kan lijken. Kstuur ook wel een fototje en filmpje Ik zag wel ergens hdd staan? Heb daar ook een foto van gemaakt. Ik dacht altijd dat ik een ssd had... verkeerd begrepen dus 20190211_170757.mp4 Een van deze kabels lijd naar niks.. en de andere naar me hdd (c?) Schijf
 8. Kan het niet zijn dat hij gecrasht is? Er zit geen opslag (schijf/usb ect.) Extern aan me pc. (plaatje rechtgezet)
 9. 1. Ik denk het wel. Heb niks voor de rest (buitenmuis en toetsenbord) in me usb poorten zitten 2. De gene die me pc heeft gemaakt zei "volgensmij" dat het een ssd was.
 10. Ik heb een ssd (als het goed is het is een platte soort telefoon vormig ding) van 1 tb en een d schiif van 200 gb.. Geen idee hoe en wat met usb... Enige links?
 11. Oke ben benieuwd. Weet alleen niet hoe dat moet nu het niet via reset this pc kan.
 12. Ik wil hem best resetten stonden nml alleen games op en die kan ik via steam weer downloaden. Pc resetten doet hij niet via het troubleshoot menu> reset this pc En ik heb geen windows op een usb sticks hier of iets.
 13. Nee het maakt mij onderhand niet uit of hij volledig gereset word of niet... als hij het maar gewoon doet
 14. Ik kan niks downloaden op die pc omdat ik er niet inkom omdat hij dus opeens dat scherm aangeeft...
 15. Okee ik kijk uit.. geprobeerd te resetten alleen dan zegt hij we could not reset your files nothing has changed... En me windows stond idd denk ik op me d schijf want daar staat heel de map windows en reutemeteut alleen niet de config.. die ik nodig had voor regbacken wat dus niet meer werkt... Die config staat overigens wel op me x: (boot volgensmij) Wat moet ik nu doen😑
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...