Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

BARTTT

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Blijkbaar is de back up gelukt. Want zowel de laptop als de externe harde schijf zijn gestopt met draaien. Nu heb ik de externe HD veilig verwijdert en daarna terug aangekoppeld. Voor is te zien of alle data erop staat. Maar nu vind ik nergens de externe HD schijf terug??
 2. Thnx Droske, Ik heb naar schijfbeheer gekeken, maar zag mijn HD niet. Dan heb ik de usb kabel volledig afgekoppeld en terug aangekoppeld aan een andere usb poort. Probleem opgelost. Ik heb de back up gestart via back up windows 10. Ik vermoed dat de back up wel even gaat duren. Ik hoor de laptop en de externe HD wel draaien maar zie niet op het scherm hoe lang dit gaat duren. Of hoe ver hij staat? Zou ik dit kunnen terugvinden? Mvg, Bartt
 3. Hoi, Ik wilde vandaag een back up maken van mijn laptop. Maar deze ziet onze harde schijf "WD My Passport Ultra" niet meer. Wij hebben deze slechts eenmaal gebruikt? Kan iemand helpen? Thnx
 4. Dank u voor de snelle hulp. Ik wil dat wel eens proberen maar heb er wel wat schrik van. Maar bestaat er een manier om geen mails meer te ontvangen?
 5. Hallo allemaal, Wij hebben een oudere laptop (Samsung R719 windows 10-32bit, Pentiumdual-core, CPU T4200, @2,00GHz, 4,0GB RAM NVDIAGeforce G105M). Deze is in de loop van de jaren wat trager geworden. Maar doe deze nog niet graag weg. Eens hij opgestart is werkt hij nog goed. Wel zou ik deze laptop graag wat sneller laten lopen. Daarom dacht ik om hem niet meer te gebruiken voor e-mails te ontvangen. Kan ik het e-mail ontvangen stop zetten? Wie kan mij helpen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.