Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

MokerDeWit

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Op mijn Lenovo computer uit 2017 krijg ik steeds de volgende onderstaande melding (zie afbeelding). Deze melding krijg ik sinds 31 januari 2019, nadat ik Microsoft Teams heb gedownload. Hiermee waren er al vanaf het begin al wat complicaties, aangezien ik de mededeling kreeg dat die versie niet werkte op de laptop. (het was een 64-bits versie voor een 64-pc). Ik heb al geprobeerd updates te downloaden, teams er af gegooid en opnieuw gedownload en andere webbrowers, maar steeds blijft deze melding terugkomen. Op het Engelse microsoft forum en het Nederlandse kwam ik er niet echt aan uit. Weet iemand wat er aan de hand is, en zo ja, hoe ik dit kan verhelpen? Bij voorbaat dank, Moker
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.