Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Dumpert

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik heb inderdaad nog een box zoals deze: https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/specificaties-experia-box-v10.htm. Dus deze zit er voor en daarna is de VPN router aangesloten. Denk dat Reinigen en reparaties uitvoeren weinig zullen uithalen. De snelheid is op al mijn apparaten zo traag. Doe ik een VPN verbinding vanaf mijn tel/pc dan haal ik wel zga de volle snelheid.
  2. Zoals je kunt zien is zowel de upload als de download erg onstabiel. De speedtest is eigenlijk niet heel eerlijk omdat ik en mijn gezin gelijkertijd aan het up en downloaden zijn. normaal komt deze zo rond de 10/10 mbit .
  3. Goedemorgen, De foutieve link had moeten zijn: https://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32498-tp-link-archer-c7-v2-reviewed Zodra ik download via de tp-link met VPN instellingnen dan is de snelheid maar 10 Mbit. zonder vpn is dat 50/50. Zodra ik een speedtest doe met VPN verbinding haal ik strak 48/48. (ik denk door betere processor?) Het gaat mij er dus om dat ik zeker weet of deze router er goed mee om kan gaan: https://www.jrtsoft.nl/winkel/grandstream-gwn7000-multi-wan-gigabit-vpn-router/
  4. Hallo, Ik heb een VPN verbinding lopen via mijn huidige DDWRT geflashde router. zelfde zoals deze: https://tweakers.net/productreview/104257/tp-link-ac1750-draadloze-dual-band-gigabit-router-archer-c7.html Deze loopt op maximaal processor capaciteit en kan mijn glasvezel snelheid van 50/50 Mbit niet goed verwerken. De maximale snelheid is maximaal 10 Mbit. Nu het volgende.... Deze router: https://www.jrtsoft.nl/winkel/grandstream-gwn7000-multi-wan-gigabit-vpn-router/ Kan deze wel de volledige snelheid aan en loopt deze niet op op de maximale capaciteit waardoor ik meer snelheid heb? Graag hoor ik van u of het een verstandige keuze is tot aanschaf.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.