Ga naar inhoud

Bernard Vanwynsberghe

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bernard Vanwynsberghe

  1. Beste, Ik heb geprobeerd een recaptcha in het contactformulier van mijn wordPress website in te bouwen , maar blijkbaar heb ik iets fout gedaan en is er ook in de inlogpagina van mijn website een recaptcha geplaatst waarbij iets foutloopt. . Die reccaptcha geeft telkens een foutmelding waardoor ik niet meer kan klikken op de knop "login" en dus niet binnenraak in mijn website om er aan te werken en die niet werkende recaptcha te verwijderen.. ik krijg volgend scherm te zien (foto in bijlage). Hoe geraak ik alsog binnen in mijn eigen website? Mijn provider is Versio. IK dacht het probleem op te lossen door via de DirectAdminpagina van Versio de login-pagina te zoeken en daar die recaptcha te verwijderen Ik heb op mijn website echter ook een hidelogin-plugin gebruikt (waarbij mijn startpagina niet index.php of admin.php noemt ) daardoor ik weet niet op welke pagina die recaptcha staat die het inloggen verhindert en waar ik die pagina kan vinden en eventueel aanpassen...
  2. In de contactpagina van mijn WordPress Website is een RaCaptcha ingebouwd, maar sinds enige tijd werkt dat niet meer. Nochtans heb ik daar de laatste maanden niets aan veranderd. De gebruikte plugins update ik wel regelmatig. Ik krijg volgende foutmelding (zie bijlage)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.