Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Martina Ban

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Martina Ban

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het probleem is verholpen. Ik heb in "Grafische Eigenschappen - Scherminstellingen " geklikt op "Geavanceerde instellingen" en toen verdwenen de randjes. Ik heb geen idee wat het was.
 2. Hallo, sinds vandaag heeft mijn monitor ineens zwarte zijkanten gekregen. De instellingen lijken nog allemaal goed te zijn. Er is ook geen monitor update geïnstalleerd, tenminste is dit niet te zien onder Hotfixes in Speccs. Heb al topic van een user gelezen met hetzelfde probleem op WIN 10, maar die had wel een monitor update wat de oorzaak bleek te zijn. Alvast dank voor het bekijken.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.