Ga naar inhoud

Gustave

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gustave

  1. Ik heb XP ---------- Post toegevoegd om 16:27 ---------- Vorige post was om 16:21 ---------- Ja met de kabel wel, op de router heb ik nu én de gewone pc (vista) én de laptop aangesloten. Dus de router werkt wel, alleen helaas niet draadloos. Heb volgens mij nu alles geprobeerd... Hij geeft nog steeds aan dat ik een uitstekende draadloze netwerkverbinding heb. Ook heb ik al een keer geprobeerd na dat ik de firewall heb uitgeschakeld, wat blijkbaar ook een mogelijke blokkering kan zijn (van internet)
  2. Dank voor het bericht, helaas het lukt niet. Ik zie ook al niet het knopje aanpassen in het netwerkcentrum (wat is precies het netwerkcentrum). Dus weet niet waar ik moet zijn. Ik zit overigens in Spanje op dit moment met als provider Telefonica
  3. Bedankt voor snelle reactie zo laat. Dat knopje is dat op de laptop zelf, dat draadloze netwerken worden toegestaan? Die staat goed, want er is ook een uitstekende verbinding. Alleen kom het internet niet op. En wat bedoel je met in de router de draadloze verbinding activeren? Wat moet ik dan doen?
  4. Hoop dat iemand kan helpen, heb een router voor draadloze verbinding voor mijn acer laptop aspire 3650. Heb alles geïnstalleerd en heb een uitstekende draadloze verbinding. De verbinding met de kabel is trouwens ook goed. Maar draadloos doet hij het dus nog steeds niet en dat wil ik nu juist zo graag. De router is een linksys G wireless router, weet iemand raad??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.