Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Smidje

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Smidje

  1. Allen, Bedankt voor jullie hulp. Zo kan ik verder. Groeten
  2. @JeanPaul28 Bedankt voor het resultaat maar kan je me ook de te volgen stappen/gebruikte formules doorgeven die tot dat resultaat leiden ? Alvast bedankt Vriendelijke groeten @bakerman Dat is in VB vermoed ik. Ben daar zeker niet thuis in Toch bedankt Vriendelijke groeten
  3. Hallo, In bijlage de Excelfile Groeten Excelissue.xlsx
  4. Hallo, Zie bijlage. Ik heb een aantal gegevens in kolom A, B en C. Als ik in kolom E2 en naam ingeef wil ik dat alle overeenkomstige gegevens eronder (of op een nader tabblad) verschijnen. Welke formule dien ik in kolom E2 in te geven ? Alvast bedankt Groeten
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.