Ga naar inhoud

Diego

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Diego

  1. Allereerst bedankt voor je antwoord. Ik weet helaas niet hoe ik dat even na kan kijken, misschien heb jij een filmpje wat me daarbij kan helpen. Waar kan ik een ssd laten inzetten als ik er 1 heb gekocht?
  2. Hallo allemaal, Bij het opstarten van mijn computer krijg ik nu al ruim een jaar een melding waar op stond 'reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. Al die time moest ik mijn comp. een paar x aan en uit doen voordat hij het deed. En nu lijkt hij het echt begeven te hebben. Ik krijg nu de melding "windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your windows installation disc..........etc etc etc" Nu heb ik al meerdere malen gehoord dat ik een nieuwe ssd harde schijf moet gaan halen en nu wil ik jullie experts om advies vragen wat te doen. En welke SSD ik het beste kan halen. Ik heb een Asus k53s series, i7, CPU 2670 OM, 2,2 ggz, memory 8GB, HDD 640 GB, OS WIN7 premium. Alvast bedankt voor jullie inbreng
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.