Ga naar inhoud

geweisscher

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door geweisscher

  1. Ik film met een Panasonic HD-HS9. Met Studio 12 Ultimate bewerk ik deze beelden. Dat gaat naar tevredenheid. Ben ook in het bezit van een Western Digital HD Mediaplayer. Als ik in Studio een bewerkte film klaar heb staan hoe moet ik die dan precies opslaan om hem af te kunnen spelen op mijn HD player?
  2. Het betreft deAspire one D150 1Bk. Daar zit reeds een ingebouwde webcam in, maar die is niet best van kwaliteit.Vandaar dat ik de webcam VX 1000 van Microsoft erop wil zetten. Van internet heb ik de driverdownload gehaald (Microsoftsite) Die is geïnstalleerd, maar voordat de webcam beeld gaat geven krijg ik de melding over een ontbrekend USBaudio.sys bestand.
  3. Ik heb een webcam geïnstalleerd op mijn acer minilaptop. Krijg geen beeld maar wel de melding dat het bestand usbaudio.sys ontbreekt. Vervolgens staat er: typ het pad naar het bestand en druk op OK. Kan iemand mij vertellen welke stappen ik moet ondernemen om dit voor elkaar te krijgen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.