Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

JOEYVLD

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over JOEYVLD

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ik ga mij zeker verder verdiepen hierin, excel is een mooi programma.
 2. Ja dit werkt perfect nu. Ik neem mijn hoed voor u af, erg knap dit zo snel op te lossen, zelf al lange tijd bezig geweest. Mijn dank is groot!
 3. Dit doet hij ook als het af te boeken aantal gelijk is aan de voorraad.
 4. Dank voor je reactie, heb hem even geprobeerd. Het werkt nog niet helemaal. Het werkt wel als de voorraad lager is dan het af te boeken aantal. Maar als de voorraad hoger is dan het af te boeken aantal schiet hij gelijk de min in, en dan precies het aantal wat ik wil afboeken. Als je nog steeds tijd en zin hebt om hiernaar te kijken zou ik erg waarderen.
 5. Hoi Jean Paul. Toch nog een klein probleempje. De voorraad word nu op 0 gezet, waardoor soms een een deel van de voorraad verloren gaat. Is het mogelijk dat de voorraad wel zijn positieve waarde behoudt, en dat de negatieve waarde inderdaad op 0 word gezet? Als je hier naar zou kunnen kijken zou ik dat zeer waarderen. mvg
 6. Dit werkt perfect! Ik moest alleen de sq1 en sq2 nog even omwisselen, maar mijn probleem is nu perfect opgelost. Hartelijk dank voor uw genomen moeite, ik waardeer dit enorm!
 7. wederom dank voor uw reactie. ik ga gelijk even proberen.
 8. Het betreft deze macro: Sub Afboeken() For Each cl In [C9:C999] If cl <> "" Then sq2 = cl.Offset(, -1).Value With Sheets("Voorraad") Set FoundCell = .Range("A:A").Find(cl) sq1 = .Range(FoundCell.Address).Offset(, 3).Value .Range(FoundCell.Address).Offset(, 3).Value = sq1 - sq2 End With End If Next End Sub Iemand suggesties? Alvast bedankt!
 9. HET WERKT BIJ MIJ NOG NIET HELAAS. DE VOORRAAD GAAT NOG STEEDS DE MIN IN. HET IS DE MACRO VAN DE AFBOEKKNOP OP DE PICKLIJSTEN DIE DE VOORRAAD IN DE MIN ZET OMDAT DEZE MEEST GEBRUIKT GAAT WORDEN
 10. BEDANKT VOOR DE SNELLE REACTIE IK GA HET GELIJK EVEN PROBEREN!
 11. HALLO EXCEL EXPERTS. ENIGE TIJD GELEDEN BEN IK VOOR MIJN WERKGEVER MET EEN EXCELL BESTAND VOORRAADBEHEER MET AFBOEKEN BEGONNEN EN AANGEPAST NAAR MIJN WENSEN. ECHTER KRIJG IK ER EEN FOUTJE NIET UIT. HET BETREFT DE VOORRAAD DIE NA AFBOEKEN IN DE MIN KAN GAAN. DE BETREFFENDE CELLEN BEVATTEN ZELF GEEN BEREKENING MAAR ER WORD VIA EEN ANDERE SHEET AFGEBOEKT. IS HET MOGELIJK ERVOOR TE ZORGEN DAT DE VOORRAAD NIET MEER IN DE MIN KAN GAAN. IK ZOU HET ZEER WAARDEREN ALS U MET UW EXPERTISE HIER NAAR ZOU WILLEN KIJKEN. HEEL ERG BEDANKT ALVAST EN MET VRIENDELIJKE GROET. CSI Voorraadbeheer PCB + COMPONENTEN.xlsm
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.