Ga naar inhoud

Petra68

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Petra68's prestaties

  1. Gedeeltelijk juist, maar nadien worden de uren wel omgezet naar euto’s Ifv van wie, welke dag etc ... en grafiekjes en pivot tabellen ... Om bepaalde analyses te doen is het echter eenvoudiger als ik alles onder elkaar heb ipv de originele planningsfile (waar alles naast elkaar staat) die ik aangeleverd krijg.
  2. Ik heb een (horizontale) tabel met per dag activiteiten per gebruiker, ik zou dit graag - op een eenvoudige manier - in een ander tabblad omzetten naar een verticale lijst: gebruiker/dag/activiteit dus voor alle dagen van de maand en alle maanden. Ik kan het voor 1 dag, maar zou dat dan 31 keer moeten herhalen, wat niet eff is. Iemand die de mirakel oplossing heeft? thx in advance! vb bestand in bijlage. voorbeeld bestand.xlsx
  3. Mag voor mij afgesloten worden! Ik weet wat ik wou weten. Bedankt.
  4. Fijn, terug iets bijgeleerd beiden bedankt! Ik ben aangenaam verrast van de snelle en deskundige respons van jullie. Mijn kennis van excell beperkt zich tot filteren en sommeren en met veel moeite een iets complexere reeds bestaande functie, was dus al enige tijd op zoek naar iets dat jullie quasi direct opgelost hebben en nog belangrijker, ik begrijp het en kan het nu zelf aanpassen indien nodig. Mijn eeuwige dank! Met vriendelijke groeten, PJ.
  5. Verder tips zijn altijd welkom hoor, ik kan er maar van bijleren. Ik had inderdaad enkel (per persoon x, y, ... weliswaar) een overzicht van de uren fix/var en overuren nodig. Met Vlookup geraakte ik er zelf niet uit, tenzij met zoveel bewerkingen dat ik het dan evengoed met de hand kon doen.
  6. Ok, ik heb ondertussen wat ik nodig heb, waarvoor dank. Mijn initiële vraag was hoe ik (via functies van excell) een search kon doen naar alle woorden “fixed” om dan de waardes 2 velden verder nemen. (Wat het vba script nu doet) Ik veronderstel dat dergelijke functie niet bestaat. Vba had ik nog nooit gebruikt, maar dankzij het gekregen vb heb ik wat ik nodig heb en weet ik nu hoe zo’n macro te maken. Helemaal blij dus met de snelle en professionele hulp.
  7. Ja, inderdaad. Ik begrijp het. De clearcontents is ook handig. Ik neem aan dat het korter kan via een lus, maar werkt prima zo. Bedankt nogmaals!
  8. Indrukwekkend. Merci! heb zelf lang op functies zitten zoeken, maar vba zal inderdaad beter geschikt zijn. (Ken ik zelf helaas niet) ik moet nog hetzelfde doen voor de “variabele” uren en overuren, maar via jouw vb moet dat wel lukken. Nogmaals dank. 🙏
  9. Ik zou in een tabel (30 dagen horizontaal) alle woorden “ fixed” willen vinden (staan zowel onder als naast elkaar) en dan telkens het getal dat 2 kolommen verder staat kunnen optellen en dat binnen een specifieke range. Iemand tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.