Ga naar inhoud

Koen Deback

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Koen Deback's prestaties

  1. Ik wil graag een externe harde schijf aankopen of een back up te maken van mijn gegevens op laptop. Iemand raadde mij een SSD aan. Wat zijn hier de voordelen van? Wat raden jullie aan?
  2. adobe abonnement versie gebruik ik nu een laptop heb ik al maar wil ook een vaste versie op mijn bureau (laptop is enkel voor op verplaatsing) daar ik met 2 beeldschermen werkte (1 de foto zelf en scherm 2 de tools) en vindt laptop scherm niet deftig genoeg voor fotobewerkingen ook al is deze met spyder gekalibreerd.
  3. mijn oude pc is deze week gesneuveld dus is de aankoop van een nieuwe verreist. daar ik een redelijk leek ben in dit geheven en mijn pc enkel gebruik voor foto bewerking lightroom en photoshop. ik kreeg dit aan geraden door een verkoper al ultieme foto bewerkings pc. Ryzen 2700 - 8 cores/16 threads 16GB - 3.6GHz geheugen RTX2060 grafische kaart laatste versie 500GB M.2 SSD - boot drive 4TB harde schijf - opslag 650W voeding is dit voldoende of heb in nog iets te kort of zouden jullie voor het gemak iets aanvullen. alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.