Ga naar inhoud

Gianninl

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Gianninl's prestaties

  1. ik werk al 20 jaar met computers en dit heb ik verder nog nooit tegen gekomen.. ben er nu ook net achter dat het opnieuw plaatsen van de cpu niet uit maakt.. als ik de cmos batterij verwijder en stroom goed uit het systeem is dan post tie weer.. ook als ik in windows een zachtjes tegen de cpu cooler tikt loopt die vast ook...
  2. ik heb alles in het begin al gezegt leek mij maar ik had nog een beetje thermal paste http://speccy.piriform.com/results/O7k1PrX8c5RUHjKJYnz3jqy..
  3. Naja als ik cpu verwijder en cmos clear start tie niet altijd soms moet ik het echt ff 3 keer doen
  4. Maar zonder een hdd moet tie ook gewoon posten met een error no drive found dus mijn windows staat hier compleet los van.en speccy laat geen hardware conflict zien right ?
  5. Hij ligt op moment uit de op een test bank en zonder thermal paste en heb op dit moment geen paste meer. Lijkt me niet slim om het zonder te doen... Het is ook meer trial en error voor dat tie past post en ik geen blackscreen meer heb..
  6. Ik heb hem in 2013 zelf gebouwd..dus geen msi pc alleen mobo en gpu is van Maar windows heeft verder niks te maken met dit probleem lijkt mij.. Watchdog error is btw ook een hardware failure error... En als ik de cmos batterij eruit haal dn staat de bios altijd weer op default he.. denk dat de vraag meer is of mobo stuk is of cpu.. ik heb geen andere cpu liggen om te testen en een nieuwe halen en achterkomen dat de mobo het heeft begeven is ook weer zoiets... ik vind het alleen raar dat tie pas post als ik de cpu erin en er weer uit haal.
  7. Windows start gewoon prima zolang die post en ik geen zwart scherm heb..
  8. 1. Ja was overclocked maar op dit moment niet meer voor de zekerheid 2. Alles is up to date 3. Ja ik gebruik de msi updater Maar windows heeft hier niks mee te maken toch ?
  9. Hallo.. Ik heb een probleem mijn pc wil niet meer rebooten. hij start alleen als ik mijn cpu reseat en de cmos batterij eruit haal en ff wacht.. maar wanneer ik bijv in mijn bios ga en dan reboot dan post hij niks meer.. Het begon met een bsod met de error watchdog ofzo iets. Wanneer het me gelukt was om hem te booten heb ik zelfs nog een game gespeeld en liep perfect dus een kapotte cpu leek me vrij sterk.. alleen gek dat tie pas boot na dat ik las de cpu eruit haal en cmos clear... iemand enig idee.. Moederbod is een z77a g45 gaming Cpu is een 3570k van intel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.