Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Ben63

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ben63

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Super fijn ik ben geholpen !
 2. Dit is natuurlijk maar een klein stukje uit het bestand, als ik hierin de formules of zo heb kan ik hopelijk omzetten. Het volledige bestand zou ik je wel persoonlijk willen mailen maar omdat het veel namen bevat wilde ik het niet volledig op het forum zetten. Alvast dank voor je aandacht ! Werkmap 1.xlsx
 3. Voor een klusje voor een vrijwillers instelling de volgende vraag: Op basis van een lijst (met 3000 regels) zou ik graag een formule laten uitvoeren van kolom 1 telefoonnummer kolom 2 dit telefoonnummer uit elkaar trekken door aan te geven alleen de eerste x aantal van de cijfers te gebruiken (zodat alleen het net nummer geëxtraheerd wordt) kolom 3 dus het kale net nummer kolom 4 op basis van een lijst (ander tabblad) van de netnummers de plaatsnaam vermelden die hoort bij dat net nummer Werkmap 1.xlsx
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.