Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

RuudvanDoorn

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door RuudvanDoorn

  1. Hallo Haije. Geweldig. Het werkt. Bedankt voor je moeite. Tsjonge jonge. Ik dacht al dat het zoiets gemakkelijks was. Ik heb me serieus gek gegoogeld. Ik schaam me diep, maar ik ben wel superblij dat je me geantwoord hebt Haije. Superbedankt. Ruud
  2. Ik heb dit nog steeds niet gevonden. Ik heb een brief voor de klanten van mijn webshop maatjemeer.nl . Nu heb ik op pagina 1 de brief. Op pagina 2 allerlei variabelen die klantafhankelijk worden ingevuld. Hoe kan ik permanent instellen dat bij het afdrukken alleen de eerste pagina wordt afgedrukt. En ja! Ik begrijp dat ik dat kan aangeven bij de printerdialoog. Maar ik wil er niet om hoeven 'denken'. Gewoon ctrl P en printen maar. Het document zelf moet dus aangeven wat geprint moet worden. Iemand een idee of oplossing? Misschien is het erg simpel, maar ik krijg het niet gegoogeld Bedankt alvast voor de gedane moeite. Ruud van Doorn www.maatjemeer.nl
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.