Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

SCHROOTEN

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Dat wordt hier in dit zwarte veld verder niet aangegeven maar misschien dan wél in dat log ?? Als dat in dat log wel genoteerd staat dan is mijn volgende vraag hoe kom ik daar dan ? Nu heb ik die link van jou gekopieerd en ingegeven en dat leverde inderdaad een bestandje op het bureaublad op. Maar daar staat niets in vermeld.
 2. Dat wordt hier in dit zwarte veld verder niet aangegeven maar misschien dan wél in dat log ?? Als dat in dat log wel genoteerd staat dan is mijn volgende vraag hoe kom ik daar dan ?
 3. Dat wordt hier in dit zwarte veld verder niet aangegeven maar misschien dan wél in dat log ?? Als dat in dat log wel genoteerd staat dan is mijn volgende vraag hoe kom ik daar dan ?
 4. Intussen is de scan voltooid en het resultaat is; Er zijn beschadigde bestanden gevonden en hersteld. En die zijn pgenomen in het CBS log
 5. Op deze wijze heb ik het nooit opgezocht / gedaan. Wél op een andere manier jaren geleden. Maar de scan is gevonden en in werking gezet . Nu maar afwachten wat het resultaat is.
 6. Oké ik zal jou weg bewandelen kijken of het lukt.
 7. Hallo Nee zo ging dat niet. Althans op de normale manier. Ik klik op start. En Li onder komt dan de opdrachtprompt en dáár geef ik de opdracht
 8. Hallo; Wil mijn register (Win 7) controleren op fouten of gebrken via de opdrachtprompt Maar als administrator krijg ik geen nieuw venster om det te bevestigen Geef ik de opdracht fsc / scannow in krijg ik de melding; U diendt een consolesessie als administrator uit te voeren als u het hulpprogramma SFC wilt gebruiken. Het lukt mij niet om met de R muisknop dat venster tevoorschijn te toveren. Wie weet wat ik nog meer kan doen of wat ik mogelijk vergeten ben te doen ?? Grt Harrie
 9. Hoi; Wil mijn register controleren op mogelijke fouten of gebreken via / met de opdrachtprompt en dan laten scannen. Maar nu wil ik met de R muisknop dat als administrator uitvoeren maar dat laatste lukt niet. Er verschijnt geen nieuw venster om dat te kunnen bevstigen. Iemand een tip wat ik vergeten heb te doen ??? Grt Harrie
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...