Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Brent Brouwer

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. hallo, ik ging mijn setup verplaatsen dus alle kabels er netjes uitgehaald alles op zen plek gezet. maar toen ik me computer aanzette toen kreeg ik maar beeld op 1 scherm ipv 3 hiervoor altijd 3 schermen. ik dacht misschien ligt het aan de monitoren maar die doen het alle 3 als ik ze individueel aansluit. ik heb al een lopen zoeken maar zonder resultaat. groet brouwer
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.