Ga naar inhoud

Ldm

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ldm

  1. Heb ondertussen Windows geupgrade en de printer blijkt nu te werken. Bedankt voor de support.
  2. Sorry voor de late reactie. Ben op verlof geweest. Heb je stap uitgevoerd, maar er is geen verbetering. Ik krijg nog steeds dezelfde melding. Heb ook met een andere printer geprobeerd maar zelfde resultaat. Graag nieuwe suggestie.
  3. Windowsversie is 10. Hebt uitgevoerd zoals beschreven, maar probleem blijft hetzelfde. Indien ik de usb stekker insteek, komt bij 'Bluetooth en andere apparaten' de laserjetprinter staan. Indien naar 'printers en scanners' ga en de keuze maak ''De printer die ik wil gebruiken, staat niet ...' krijgt ik steeds 'kan printer niet openen. Kan RPC niet uitvoeren.
  4. Bij het afprinten van een document komt de boodschap dat er geen printer aanwezig is niet tegenstaande dat deze altijd gewerkt heeft. Dit zijn de volgende instellingen : bij 'instellingen, bleuthooth en andere apparaten' staat 'HP Laserjet 1018' bij 'instellingen, printers en scanners' is er geen vermelding van 'HP laserjet 1018' bij 'apparaatbeheer' staat bij 'USB-controllers' 'Ondersteuning voor USB-afdrukken' bij 'configuratiescherm' staat 'Hardware, apparaten en printers' als 'onbekend' HP laserjet 1018 Als ik een printer wil toevoegen wordt er geen gevonden en neem dan de optie 'de printer die ik wil staat niet in de lijst' en krijg dan de boodschap ''Kan printer toevoegen niet openen. Kan RPC niet uitvoeren.'' De Spooler is actief, de spoolermap is leeg. Graag suggesties om dit op te lossen.
  5. Als ik kijk naar het proces dat veel verbruikt krijg ik ''interrupt vh systeem'' gelijk aan het % van het processorverbruik. sfc /scannow Heb ik gedaan, maar er is niets veranderd.
  6. na een aantal seconden (+/- 20) sluit het taakbeheer automatisch af. De processor staat op 100 % maar de onderliggende processen geven 0 % aan. De tab ''prestaties'' kan ik niet selecteren Bij het scrollen (indien ik snel ben) staan er voor een aantal windowsprocessen geen omschrijving. De pc werkt op normale snelheid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.