Ga naar inhoud

Arnaud Gt

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Arnaud Gt's prestaties

  1. Hey Droske, De bescherming zou ook niet enkel tijdens transport moeten dienen. Want mijn laptop is qua uiterlijk een soort van aluminium en vrij zwak voor krabben blijkbaar. Wat bedoel je juist met niet lang? Bestaat er een folie speciaal voor deze laptop, of moet ik die zelf op maar snijden, of hoe gaat dit juist in zijn werk? Dank u !
  2. Hallo iedereen, Ik heb net een Lenovo Yoga 530 gekocht. Ik ben op zoek naar een goede bescheming want is vrij gevoelig voor krabben op de cover. Ik tijwfel nog tussen een laptoptas of een doorzichtige folie om op de cover te plakken. 1)wat zouden jullie aanraden folie of tas? 2)ik vind niet direct een folie voor deze laptop, hebben jullie een idee waar ik dit kan vinden? Dank u voor jullie hulp !!!!
  3. hey, Ik heb de bestanden gekopieerd naar een andere locatie. Ik heb een paar bestanden geopend en hier kon ik er terug aan . … top !!! Dank u voor jullie hulp!!
  4. 2) ja ze staan er nog op 3) geen idee, wss kan ik er nog aan, maar ik heb ik geen idee hoe dit zou moeten 4) heb ik juist gedaan maar geeft hetzelfde resultaat ik heb effectief 1 bestand kunnen opkrijgen door aan iets te 'prutsen' van de rechten, maar geen idee wat ik toen gedaan heb 😄
  5. als ik een Excel bestand te openen krijg ik het volgende
  6. hey alvast bedankt voor je reactie 1) ik heb ze gemaakt aan de hand van Windows back up systeem 2) ik heb ze op een externe harde schijf gezet en van die schijf op mijn nieuwe pc, nu staan ze op mijn bureaublad in een map 3) mijn oude pc heeft het begeven 4) wat bedoel je hier juist mee?
  7. Hallo iedereen, Ik heb mijn back-up bestanden van mijn oude pc op mijn nieuwe pc gezet. Ik kan jammer genoeg de bestanden niet openen en krijg volgende melding: "Het document kan niet in Word geopend: de gebruiker heeft geen toegangsbevoegdheden ... (+ locatie van bestand). Het is waarschijnlijk een kleinigheid maar wel zeer belangrijk, ik kan namelijk niet ana mijn documenten. Dank jullie voor de hulp alvast!! Groeten, arnaud
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.