Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Bunzing

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Niks steeds hetzelfde
 2. Bunzing

  Windows 1o

  Heb sinds gisteren probleem met inlogpagina van win 10 Opstarten gaat tot inlog en na het klikken of toetsengebruik om aan te melden blijft mijn beeld knipperen en weigert het balkje om in te loggen te geven Iemand bekend met dit probleem Ik hoor het graag komen om dit euvel weg te werken Alvast bedankt Bunzing
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.