Ga naar inhoud

joost89

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

joost89's prestaties

  1. Heel erg bedankt Abbs voor je deskundigheid en hulp. Top! kprm-20200323170244.txt
  2. wat dacht je van super 😉 Ik ben erg goed geholpen. Alles werkt weer zoals vanouds!
  3. Het is niet helemaal gegaan volgens uw beschrijving maar het komt denk ik op hetzelfde neer. Zo niet dan hoor ik dat graag. AdwCleaner[C00].txt AdwCleaner[S00].txt
  4. De logjes FRST.txt Addition.txt mb-clean-results.txt
  5. Het begin was moeilijk want de laptop wilde niet mee werken. Het gaat na het verwijderen van Java al een heel stuk beter. Nu geen vastlopers meer en het werkt al veel sneller. Fixlog.txt
  6. Ik krijg malwarebytes helaas niet meer geïnstalleerd, erg vreemd. Wat er bij de laatste scan uitkwam waren allemaal zaken betreft Segaruzo. Ik krijg ook regelmatig een melding dat een actie van Segaruzo.exe geblokkeerd wordt.
  7. Ik kreeg een foutmelding tijdens het openen van malwarebytes, rood kruis en iets met een plugin. Opnieuw installeren werd gezegd. Dat heb ik gedaan, laptop opnieuw opstarten om de installatie te voldoen(al bij al een tergend langzaam proces circa 1 uur) , en ik krijg meteen de melding dat malwarebytes niet geïnstalleerd kon worden. Ik ben het nu nogmaals aan het proberen.
  8. Hallo, Mijn laptop is al een tijdje erg traag/bijna niet meer te gebruiken waardoor deze al enige tijd aan de kant is gelegd. Ik wil deze toch graag weer gebruiken, of een nieuwe kopen. De laptop loopt veel vast en bij simpele handelingen krijg ik de melding "reageert niet''. Malwarebytes haalt er wel af en toe hetzelfde soort "ding" af. Ik weet niet zeker of het malware of een virus is wat dit trage proces veroorzaakt, of iets anders. Hierbij de logjes. Alvast bedankt! Addition.txt FRST.txt
  9. Het laatste knelpunt. Zoals te zien is zijn er gisteren een aantal updates gelukt, het meeste is mislukt. Is dit ook nog op te lossen?
  10. Na het opnieuw opstarten blijft het windows installatie popupje terug komen. Als het geen kwaad kan dan is het ook prima. De pc draait nu goed. Maar waarom dat installatie popupje tijdens elke nieuwe opstart? Fixlog.txt Wijzig, ik zie nu je bericht mbt. updates, ik ga eens kijken.
  11. hierbij de nieuwe logjes Addition.txt FRST.txt
  12. Ik ga hiermee aan de slag als laatste. Ik krijg wel nog telkens een windows installatie tekentje bij het opstarten. Normaal was dit een seconde maar nu duurde het wel een minuut. Ik weet niet of dit iets kwaadwilligs is.
  13. De pc draait nu prima. Er was eerder niet meer mee te werken. Dus ik hoeft ADaware er niet meer op te zetten en moet met AVG verder gaan? Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor je hulp. Het lijkt opgelost te zijn. Het draait weer, zonder popups en vastlopers etc etc. Topgozer jij/jullie met topservice op dit forum!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.