Ga naar inhoud

DailyMix2

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

DailyMix2's prestaties

  1. Hierbij de gevraagde bestanden. FRST.txt Addition.txt
  2. Ik ben bang dat dit namelijk een redelijk groot risico is aangezien ik crypto software heb staan.
  3. AdwCleaner[C00].txt Hierbij het gevraagde bestand, in dezelfde map was er ook nog een s00 bestand als u deze wenst moet je dit maar in je volgende bericht plaatsen
  4. Dit heb ik al verschillende keren geprobeerd, ik ben bang dat het een programma is dat de update tegen gaat want ik heb dit ook bij bv. Origin launcher daar blijft de download balk maar doorgaan zonder vooruitgang in het aantal geupdate bestanden te maken het blijft op hetzelfde getal staan, of het kan mss ook een proces zijn in windows toets+r die verkeerd staat ingesteld echter is het me nog niet gelukt om uit te zoeken welke .
  5. Ik heb inderdaad niet kunnen updaten na uw stappen te hebben gevolgd.
  6. Ik heb u stappen precies uitgevoerd, maar jammerlijk genoeg is het probleem hierdoor niet verholpenm echter kon ik in taakbeheer wel geen easycheat vinden om te sluiten.
  7. De pc zelf geeft geen foutmelding, het zijn de launchers die een error code geven bv Epic Games geeft een Error Code : IS-MF02-32
  8. Hey Ik heb mijn pc ondertussen nu al anderhalf jaar, alle drivers en software hebben de laatste updates. Maar nu zit ik met het vervelende probleem dat elke game die ik update een foutmelding geeft. Zowel van epic games launcher als battlenet,... Wanneer ik naar de hulp forums ga die je dan verwezen worden is het altijd hetzelfde disable antivirus etc. Maar dit helpt dus niet. Het enige wat helpt is de game verwijderen en opnieuw installeren, maar dit kan echter niet de bedoeling zijn. Zou iemand mij kunnen helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.