Ga naar inhoud

Hikari

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Hikari's prestaties

  1. Wederom dank. Ik zal dit in de loop van de week gaan bekijken/doen. De komende dagen ben ik nl. druk.
  2. Bedankt voor de uitgebreide en duidelijke beschrijving van het downloaden en het scannen. Ik heb het gedaan maar ben bang (of misschien ook wel blij ...) dat er volgens niets opgespoord is. Ik heb gisteren en vandaag de computer niet veel gebruikt en heb niet gekeken hoe het processor gebruik is. Voor zover ik de computer gebruikt heb had ik nu niet echt last van een trage aanwijzer. Maar juist nu ik de computer opstartte, en nog voordat ik ook maar een programma had geopend, bewoog die toch weer traag. Misschien omdat-ie nog druk bezig met opstarten was. Maar waarom had ik daar in het verleden dan geen last mee ... MB Scanlog.txt AdwCleaner[C00].txt
  3. Hartstikke top allemaal, zeg. Heel erg bedankt voor alle bemoeienis. Het punt van zwaar belasten kan ik wel in mee gaan, maar tegelijkertijd heb ik ook twijfels. Het valt me wel op dat het soms gebeurt als er bijv. een programma wordt geopend. Ik heb vaak wel Ik heb vaak een aantal programma's open: email, twee browsers (Google, Opera) met een aantal tabs en kijk dan een TV-programma via Opera, een tekstverwerkingsprogramma (Open Office). Dat deed ik precies zo op mijn vorige computer met een langzamere processor. Het euvel deed zich op die oude computer pas voor na een aantal jaar. Ik ga eerst eens kijken of ik met Taakbeheer - Processen wat meer te weten kom. Nogmaals hartstikke bedankt.
  4. stegisoft en kweezie wabbit, hartstikke bedankt voor alle moeite tot nu toe. Helaas heeft het nog niet geholpen. De vertraging treedt nog steeds op, zo nu en dan. Het gekke is dat het zowel op de oude als op de nieuwe computer gebeurt. Ik had juist gedacht dat ik met de nieuwe computer van dat probleem af zou zijn. Ik zou dan gaan denken aan een virus die er op zit en die ik mee gecopieerd heb met het overzetten van de bestanden van de oude naar de nieuwe computer, maar is nooit iets gedetecteerd door mijn virus scanner (Avira).
  5. Nee, dat is het echt niet. Het is niet een kwestie van instellingen. Zoals ik eerder schreef heb ik vaak geen probleem en beweegt de aanwijzer gewoon. Op de een of andere manier beweegt die soms trager dan ik de muis beweeg, oftewel vertraagd ten opzichte van de muis. Als ik de muis snel heen en weer beweeg, om bijvoorbeeld te kijken waar de aanwijzer is, dan kan het zijn dat als ik de muis stop, de aanwijzer nog 10 seconden heel traag over het beeld beweeg. Ik heb er geen verstand van maar zou zeggen dat het iets met de drivers is, maar ja, dat is kennelijk dus niet het geval.
  6. Ik kan de muis en het touchpad wel altijd gebruiken. Vaak beweegt de aanwijzer op het scherm ook normaal, dus gelijk met de bewegingen van de muis/het touchpad, maar op sommige momenten beweegt de aanwijzer heel langzaam over het scherm. Als ik dan de muis/het touchpad los laat, beweegt de aanwijzer op het scherm nog steeds heel traag door. Erg lastig. Het probleem doet zich niet continue voor en dus heb ik meest van de tijd een normaal werkbare muis/touchpad/aanwijzer. Maar het is erg irritant als het wel gebeurt. En het is iets waar, laat ik zeggen, een half jaar geleden (toen nog met mijn vorige computer) geen last van had. Ik had gedacht dat met de nieuwe computer het euvel over zou zijn. Aanvankelijk leek dat ook het geval maar nu heb ik het probleem dus toch ook weer.
  7. De wireless knop driver geinstalleerd. De touchpad driver lukt niet. Ik krijg een melding dat er al een nieuwere versie aanwezig is. De vertraging met de muis treedt nog steeds op soms.
  8. Ik zie daar wel de app die ik op uw aanraden heb gedownload. Maar zijn dat de drivers? Het lijkt mij gewoon een app waarmee je bepaalde muis instellingen kan vera Het touchpad is voor de laptop, maar geeft dezelfde vertraging. Het is overigens niet zo dat de vertraging constant optreedt. Mijn computer is een HP 15-db.
  9. Dank voor het advies. De app is handig maar het verhelpt niet het euvel. Hoe verwijder ik de Logitech drivers? En houdt het daar echt verband mee als het touchpad ook vertraging geeft?
  10. Dank voor de snelle reactie. De muis is een Logicool M171. Ik denk dat hetzelfde is als Logitech. De vertraging treedt echter ook op bij de mousepad.
  11. Goedendag Heb begin deze maand een nieuwe HP computer gekocht. De vorige was ook een HP computer. Op een gegeven bewoog op de oude computer de muisaanwijzer soms traag/vertraagd. Op de nieuwe computer was dat aanvankelijk niet, maar kort geleden kreeg ik hier ook hetzelfde euvel. De oude computer draaide onder Windows 8, de nieuwe onder Windows 10. De muis is draadloos. De vertraging treed echter ook op bij de mousepad. Wat kan het probleem zijn? Bij voorbaat dank voor uw reactie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.