Ga naar inhoud

Jim39

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jim39's prestaties

  1. Ok bedankt voor de info,ik hou jullue op de hoogte.
  2. Bedankt voor informatie,maar gaming moet ik niet. Heb een wii u en wii,ik heb echt nodig voor opslag en videofilmpjes,daar ben ik vooral met bezig,ook alle filmpjes gesorteerd in mapjes,enz...,En sticks branden,ook informatie op harde schijven ben alle filmpjes van camera en video aant digtaliseren,dat is de bedoeling welke pc kan u mij aanraden.En een pc die snel gaat,als ik op iets klik onmiddelijk verder kan.En ssd of als er iets nieuwer is.
  3. Ik ben van belgie,uit de streek van beringen.
  4. Ik wil pc,ik heb een kleine tv lcd als pc scherm.Tablet heb ik android,zoals gsm.Dus pc degelijk maar voor normaal gebruik.Ik gebruik ook dropbox als ik foto neem aan bijvoorbeeld de zee en ik kom thuis staan die automatisch al op pc.
  5. Wat is tegenwoordig voor thuis gebruik filmpjes en videos,oplaan,enz... prijs kwaliteit en merk aan te raden.Via smartphone verbinden en usb stick branden.En genoeg geheugen.
  6. A ok da wist ik niet idd tijd voor een andere,mijn vader zei dit 2 dagen geleden ook nog tegen mij in ieder geval bedankt voor de informatie.
  7. Ok,is dus best voor mij naar windows 10 te gaan,dus programmas hangt niet af van snelheid,ik wil dat hij snel opent als ik iets opzoek bijvoorbeeld.
  8. Ok bedankt voor de info,wat bedoel je met MSN nummer.
  9. Hoe update je windows 7,kan ik dit blijven gebruiken.Hoe kan ik pc sneller maken,moet ik programmas verwijderen en alleen wat ik echt nodig heb en gebruik behouden,ik wil namelijk direct as ik iets ingeef dat hebben,dat wachten werkt op mijn zenuwen.Kan iemand mij dat is uitleggen aub,ik ben leek.Ik heb medion pc.
  10. A ok goed dat ik dat weet dan ga ik de dvd nog opgebruiken,en schakel ik over op stick.In ieder geval bedankt voor de info,ik ga dat is proberen toepassen.Ik wist niet dat je stick kunt branden.
  11. Ik kan geen dvd branden,vind geen schijf,hoe oplossen,alle tips welkom.Ik heb er 2 dvd rw ingestoken om de beurt maar wil niet branden 2 verschillende nieuwe uitverpakking dvd rw.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.