Ga naar inhoud

Mariavdlinden

Lid
  • Items

    94
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mariavdlinden's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Mijn mam heeft vanmiddag een nieuwe pc gekocht ... een refurbished met Intel i5 van Dell, Windows 10 erop. De oude ga ik nog helemaal doorlopen volgens uw laatste bericht.
  2. Hallo, helaas springt de pc na een week zonder probleem weer in bios. Kunt u me weer helpen? Of wordt het nu tijd voor nieuwe pc?
  3. Ik heb net nog even gewerkt op de computer zonder problemen. En nu nog een keer speccy uitgevoerd. Dit is de link. PC is omstreeks 22.40 ingeschakeld. http://speccy.piriform.com/results/UAw027NhdHnEqnoCR2IZDat Zonet geen probleem met you tube gehad, maar gebeurt wellicht pas later. Mijn zoon kijkt soms een paar uur achter elkaar voordat hij vastloopt. Misschien ziet u nog iets in deze link. Ik hou u op de hoogte van wat er gebeurt met mij pc. Vriendelijk bedankt tot zover voor uw hulp.
  4. Ik heb gisteravond rond 22 uur de pc uitgeschakeld. Overdag staat ie altijd aan. Ik weer niet wat last boot time betekent.
  5. http://speccy.piriform.com/results/e5w6CsVpxeKZ7MnF0w4Gdif
  6. Hallo, we hebben heerlijk gewerkt op onze pc. Alleen bij het kijken naar you tube video’s loopt de pc vast. Hij gaat niet naar bios, maar blijft stil staan op de pagina en dan kan ik niets meer doen. Nergens zit er dus nog iets niet goed.
  7. Alles nog oké. Heb het Office pakket er weer opgezet. Ik zal straks kijken naar de Windows defender of die nog goed ingesteld is. Adviseert u mij om een firewall pakket aan te schaffen? Hoe zou ik kunnen voorkomen dat dit weer gebeurt?
  8. Pc is mooi stabiel. Ben er al een tijd op aan het werken.
  9. -Pc is stabiel, -persoonlijke mappen bevatten nog data -bij aanmaken Microsoft account heb ik mijn oude gebruikt. Verdere controles zou ik niet weten. Ik wist niet dat ik op de rechter muis knop moest klikken op start. Heb nu schijfbeheer gevonden. Hieronder de foto.
  10. Ok excuses. Ik kan nu schijfbeheer niet vinden. Ik wacht op uw antwoord ☺️
  11. Sorry, onder start staat geen schijfbeheer. Waar zou ik deze anders kunnen vinden?
  12. Dit is klaar. Ik ga nu de ssd schijf bekijken
  13. Pc heeft de het programma van de vorige foto geheel doorlopen. Is nu bezig met Windows installeren zoals ik op deze foto laat zien. Ik draai dit eerst af, dan evt verder met controleren van de SSD schijf oké ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.