Ga naar inhoud

Robert66

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Robert66

  1. Probleem opgelost door update van iPadOS 15.4 Bedankt voor de vele reacties. Hartverwarmend!
  2. Hallo, ik weet niet of dit de juiste plaats is voor mijn vraag. Ik kan sinds enkele weken geen foto’s meer uploaden naar Facebook. Hij doet alles zoals het moet alleen op het laatste moment stopt het en wordt er niks geüpload. Heb gelezen dat er problemen zijn dus ik zal niet de enige zijn. heeft er iemand een oplossing? Dank.
  3. Als ik het goed heb begrepen is dat "delen met gezin" enkel voor aankopen in itunes. Niet echt wat we zochten maar geen probleem. Hij moet maar ergens anders een taalcursus op de kop zien te tikken. Hartelijk dank voor je tijd en suggesties, iEscape.
  4. Toch mogelijk maar via een grote omweg. Bedankt voor de creatieve oplossing maar mijn vriend gaat er toch geen 30 dollar aan geven. Het waren enkele cd'tjes om nederlands te leren, hij is franstalig zie je. Content dat ik dit forum heb ontdekt! Zeer interessant.
  5. Ok, Noppes dus. Toch bedankt voor de info.
  6. Hallo, Ik heb een gewone (legale) cd van een vriend geïmporteerd in mijn itunes en er een afspeellijst van gemaakt om zo alles bij elkaar te houden. Nu wil ik die lijst op de ipod shuffle van mijn vriend zetten maar dit werkt niet. Als ik de ipodshuffle aansluit op mijn laptop is hij wel zichtbaar in itunes maar ik krijg er niks naar gekopieerd. Het werkt niet met "copieren en plakken", ook niet met links klikken en dan " toevoegen aan ipodshuffle" Hoe krijg ik mijn afspeellijst in itunes op zijn aangesloten ipod? Bedankt.
  7. Hartelijk dank aan beide voor de hulp. Met het weghalen van het vinkje is het opgelost. Er staat nu "tekst" in plaats van "alinea" en het verandert niet meer. 👍
  8. Hallo, Ik heb een "dom" probleempje in Thunderbird maar ik krijg het niet opgelost. Als ik een mail schrijf krijg ik nooit een tekst die mooi aan elkaar hangt. Ik bedoel daarmee dat als ik een zin schrijf en daarna op enter duw er telkens een lege alinea tussen zit. De geschreven lijnen tekst komen niet mooi achter elkaar. Ik heb al zitten switchen met "alinea" en " tekst" en met "variabele" en "vaste" breedte maar dit helpt niet. Ook verspringt dit altijd terug naar "alinea". Toch niet normaal dat ik zo'n grote gaten heb tussen mijn lijnen tekst. Bedankt.
  9. Bedankt Porrelaar voor uw antwoord. 1 dag later printer terug opgezet en nu werkt hij terug. Zal zijn kuren gehad hebben ! 😁
  10. Hallo, Een vriend heeft al enkele jaren een HP Deskjet F2280 All-in-one printer. Altijd goed gewerkt, tot nu. Als hij hem nu opzet knipperen alle lichtjes en verschijnt een E op het schermpje. Als je de printer afzet met de knop springt hij na 2 seconden vanzelf terug op en knippert weer alles. Al geprobeerd om de stekker uit te trekken en dan opnieuw op te starten, dit helpt niets. Iemand een oplossing? Bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.