Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

William001

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hey, tot op een paar dagen geleden draaide mijn i9 9900K perfect op 5000mhz, maar sinds vandaag zie ik op hwmonitor dat er maar 3 cores actief zijn en de mhz gaat alle getallen op en blijft niet stabiel. op HWINFO 64 toont hij alle cores maar MHZ gaat alle kanten op en blijft niet op 5000MHZ. zie hier foto https://prnt.sc/nnauj8. sinds ik in msconfig-->advanced options 8cores heb aangevinkt gaat de mhz alle kanten op . enige idee hoe ik dit kan veranderen
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.