Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Mik Ser

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Mik Ser

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Herinstallatie windows is gelukt zonder verlies van bestanden op andere partitie. Bedankt voor je hulp in dit probleem. Er kan een slotje op :-)
 2. Zoals er staat in de omschrijving: Beide methoden kunnen enkel vanuit Windows uitgevoerd worden... Ik geraak niet in windows dus kan deze stappen jammer genoeg niet uitvoeren. Getest vanuit Linux maar zonder succes. In de Linux omgeving werkt alles perfect en zijn alle bestanden op beide partities perfect te openen.
 3. 24GB vrije ruimte op Windows schijf 73GB vrije ruimte op persoonlijke schijf Is dat te weinig?
 4. Zelfde resultaat als vorige keer... geen verbetering. Er staat bovenaan geschreven: onvoldoende geheugenbronnen.... kan dit iets zijn? Bootrec duurt een miliseconde voor de melding operation completed seccessfully verschijnt
 5. Ja heb ik gedaan. En nog steeds zelfde resultaat als ik opnieuw probeer(zie foto)
 6. Een paar screenshotjes. Hopelijk heb je hier iets aan 🤞
 7. Fout lag bij mij. Ik probeerde de iso vanop usb te starten 😂🤪 linux is gelukt. windows staat er blijkbaar nog steeds mee op. Ik kan files op verschillende partities gewoon openen en ik kan files kopieren naar een externe hdd.
 8. Nieuwe poging met usb van 16gb met de ubunto versie... zelfde resultaat. na doorklikken op waarschuwing dat alles gewist zal worden dezelfde foutmelding 😞
 9. Drie verschillende usb op twee verschillende pc en telkens onderstaande foutmelding nadat ik op starten klik
 10. Windows staat ondertussen op de E... Rufus is niet compatibel met windows
 11. Bootrec in C en D heeft geen effect... na heropstarten dezelfde blauwe schermen 🥺
 12. Windows stond op C heb geen idee hoe die op D geraakt is kan ik bootrec gewoon starten of dien ik met bovenstaande info iets anders te proberen?
 13. Was mij ook al opgevallen. Hieronder screenshots van c:dir en d:dir.
 14. Hetstarten in veilige modus F4 noch F5 lukt. Ik kom telkens in het scherm hieronder
 15. Ik geraak niet voorbij de blauwe schermen en dus niet tot het bureaublad. Dus dat lukt momenteel niet om na te kijken
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.