Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Geer Lou Mensink

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Geer Lou Mensink

 • Titel
  Nieuweling

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoi Haije, Dit is inderdaad een oplossing, alleen moet ik hiervoor elke keer een hulpkolom invoegen, liever zou ik het gedrag verklaren waarbij ik verwacht dan ook een alternatief te hebben. Maar in ieder geval bedankt voor het meedenken en je reactie.
 2. Bij deze ook een voorbeeld op verzoek ExcelDraaitabelVb.xlsx
 3. Wanneer ik een datumwaarde in een draaitabel opneem, wordt niet de datum getoond, maar worden kolommen voor resp. Jaren, Kwartalen en Maanden ingevoegd. is dit via een instelling aan te passen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.