Ga naar inhoud

hifinaat01

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hifinaat01's prestaties

  1. Een huismerk. Ik heb de cartridge wel al een tijdje maar was nog geseald in de verpakking. Maar als je zegt dat ze garantie geven is het proberen waard. Bedankt! Mvg. Ar.
  2. Hallo Allemaal, Ik heb een nieuwe Inkjet cartridge in mijn Brother DCP-J572DW Printer geplaatst. De printer geeft steeds aan: kan niet detect. Het is een cartridge van Printabout LC3213 BK. Deze cartridge is van hetzellfde type dat er voorheen ook inzat dus moet passen, gewoon omgewisseld hetzelfde merk & typenummer. Ik heb alles volgens de beschrijving gedaan, en verschillende keren opnieuw geprobeerd maar steeds met dezelfde foutmelding. Wie weet raad? Bedankt! MvG. Ar.
  3. Kan het dat de cartridge niet geaccepteerd wordt door de printer omdat de andere cartridges wel van Brother zijn en de nieuwe niet. Dat dus alle cartridges van het zelfde merk moeten zijn: Ik kan het anders niet verklaren. groet Ar.
  4. Bedankt voor je reactie, Ik heb gedaan wat je zei maar zie nu een kruis staan Yellow die moet dus vervangen worden. Wel staat er nog een vraagteken bij de nieuwe printaboutcartridge, de printer ziet wel dat deze helemaal vol is. Groet Ar.
  5. Hallo iedereen. Ik heb een BLC-3213BKPA cartridge van Printabout, (volgens printabout is deze cartridge compatibel met mijn printer) geplaatst in mijn Brother DCP-J572DW. De printer zet een vraagteken op het scherm bij de nieuwe cartridge. met de vermelding dat er een nieuwe cartridge geplaatst moet worden. Kan het zijn dat de Printabout BLC-3213BKPA toch niet geschikt is? Volgens Printabout wel. Alvast bedankt. Ar.
  6. Ineens hield de laptop er helemaal mee op, ik kreeg hem niet opgestart. Met het aanzetten van de laptop knipperde het blauwe powerlampje 5 maal daarna nis ook geen beeld. Ik dacht dat er iets met de voeding was of wat anders. De laptop heeft een interne accu dus kan er niet uitgehaald worden. Na heel lang zoeken blijkt dat je de accu kunt resetten aan de onderkant van de laptop waar de accu zit is ergens een klein gaatje waar je met een paperclip 4 seconden lang op moet drukken waardoor de accu gereset kan worden. Dus dit is ook weer opgelost verder geen vragen! In ieder geval bedankt! Groet Ar.
  7. Ja dat klopt! Ik heb het eraf gehaald en weer opnieuw erop gezet en nieuwe windows updates. Tot nu toe is het weer goed. Bedankt! Groetjes, Ar.
  8. Voorheen gebruikte ik de gewone Edge en zocht alles op in Bing. Ik ben wat dit soort dingen betreft echt een digibeet
  9. Hallo allemaal, Ik heb op mijn laptop de nieuwe microsoft edge gezet deze zou meer gebruiksvriendelijker zijn, maar niet bij mij... Ik kan nu maar in 1 tabblad werken, in de vorige microsoft edge kon ik in meerdere werken de rest van de tabbladen bleven actief. Dat is nu niet het geval, als ik b.v. 4 tabbladen open heb kan ik in 1 werken de andere 3 tabbladen blijven geblokkeerd. Bijkomend probleem, bij elke klik met de muis die ik doe komt het schermpje met: knippen, kopiëren, plakken etc. of het schermpje met opslaan als, etc. Ook komt het vaker voor dat het balkje onderin met het micrsoft logo met o.a, de knop afsluiten niet tevoorschijn komt. Pas zijn er updates geïnstalleerd en defragmentatie en schijfopruiming is gedaan Ik heb diverse keren de virusscan er op los gelaten de laptop is dan wel redelijk snel maar binnen 't half uur weer hetzelfde. In ieder geval bedankt! Groet, Ar.
  10. Bedankt voor je bericht! Dit is volgens mij als Gboard overschakelt op een ander toetsenbord. Op mijn telefoon zie ik helemaal geen toetsenbord dus kan ik ook niet inloggen op de telefoon met mijn wachtwoord en Gboard terugzetten. Maar ik heb inmiddels een nieuwe smartphone dus het euvel is opgelost. In ieder geval bedankt voor je hulp! Groet.
  11. Hallo ik heb een Wiko Lenny 3 android telefoon. Ik krijg telkens de melding Gboard is gestopt ik kan dan drukken op MELDEN of OK Mijn wachtwoord kan ik niet invoeren omdat het toetsenbord niet verschijnt, ik weet niet wat ik moet doen. Bellen gaat niet alleen een alarmnummer, ik heb de telefoon verscheidene malen uitgezet en opnieuw met de pincode aangezet maar steed dezelfde melding Gboard is gestopt. De telefoon is plm. 3 jaar oud. Zie oplossingen graag tegemoet. Groet.
  12. Hallo Carambole, Ik heb de flac albums gedownload van Qobuz, Ik doe het dus niet rippen ook niet met mediaplayer. Ik heb de albums inmiddels op mijn Melco muziekserver (muziekbibliotheek) staan. Dit is goed gelukt en speelt ook naar behoren. Ik wil alleen een back up maken (op een externe harde schijf van Seagate) van alle albums voor het geval er iets mis gaat met de muziekserver. Dan weet ik niet of ik de gedownloade albums eerst van de externe harde schijf moet halen en op een aparte USB kan zetten, de externe harde schijf is dan helemaal leeg. Daarna kan ik de albums die op de usb stick gezet heb weer netjes in volgorde op de Seagate schijf zetten. Misschien omslachtig maar ik ben in voor meer info. Groet.
  13. Bedankt voor je bericht falstring. Kan ik de naam wijzigen met voorloopnummer op de externe schijf zelf doen, of kan ik beter alle nummers over zetten op iets anders (b.v. USB stick) zodat de externe schijf helemaal leeg is en daarna netjes rangschikken? Er staan 2 albums waarvan de liedjes deels door elkaar staan. Groet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.