Ga naar inhoud

Lu-al

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lu-al

  1. Ik zou graag enkele aliassen willen aanmaken bij een gmail account en dit is mij nog nooit gelukt. Het lijkt simpel, maar dat is het niet. Bij instellingen -> account & imports -> mails verzenden als. "Nog een e-adresaccount toevoegen". Vervolgens opent er een nieuw tabblad in gele achtergrond, daar zou je het nieuwe e-mailaccount moeten invullen om vervolgens een verificatiecode te ontvangen. Dan ontvang ik een mail dat het e-mailadres niet gevonden is en hierdoor kan er geen verificatie uitgevoerd worden. Hoe kan ik een geldige verificatiecode ontvangen op een mailadres wat nog niet bestaat. Het vinkje "Beschouwen la alias" laat ik staan. Een alias aanmaken met een + teken en een toevoeging van bijv. 24, die werkwijze ken ik.
  2. De cache bij accountinstellingen is aangevinkt, en de omschrijving wordt weergegeven in lichtgrijs. Dus uitvinken kan al niet. Ik vermoed dat tegenwoordig bijna iedereen zijn mails synchroniseert met zijn smartphone, maar misschien zullen de meeste het gratis account van Microsoft (hotmail.com, outlook.com) niet extra laten toekomen op een computer en dan nog in het programma Outlook. Diegene die de mails lezen op computer zullen dit wellicht doen wie een webpagina. Het is een monnikenwerk, maar ben ondertussen begonnen met de contacten opnieuw in te voeren in het programma zelf. Een kopie of verplaatsen van de ene naar de andere map of importeren helpt toch ook niet. De alinea van back-ups, is mij gekend en ik maak al ruim 8 à 10 jaar geregeld back-ups via Acronis True Image en de laatste maanden met AOMEI. Worden opgeslagen op externe schijven, maar een image terugzetten van bijv. 1 maand geleden helpt mij niet verder. In zover ik me kan herinneren, was het een iets in Outlook dat moest aangepast worden. Ik had dit toen moeten noteren, maar ja, achteraf weet je meer.
  3. Na het reorganiseren van mijn Outlook 2016 en het synchroniseren met mijn iPhone, kan ik mijn contactpersonen niet meer up-to-date houden. In Outlook 2016 heb ik een e-mailaccount van Microsoft (outlook.com). Dit account werd aangemaakt onder een Microsoft Exchange account. Een betalend account in Office 365 Home. Ik importeer alle contactpersonen, om en bij de 3000, ze worden automatisch 1 voor 1 verwijderd tot een willekeurig aantal, soms 0, 627, of 1351 of ….. Ik heb ook al de contactpersonen in andere mappen in Outlook toegevoegd – items stapgewijs toegevoegd vanuit verkenner (ik had ook alle contacten los naar verkenner gekopieerd). Ik heb ook alle items opgesplitst, dat er in 1 map nooit meer zitten dan 1000, soms is een deelmap aan 621 items Op andere site vindt men dat er een maximumaantal (1000 of 2000) contactpersonen in Outlook maar toegelaten worden, dat klokt niet. Tot over 5 dagen lukte dit wel met +3000 items. Enkele jaren geleden heb ik hier ook lang moeten naar zoeken en op een moment lukte mij dit, maar weet verdomt niet meer hoe ik dit toen heb kunnen oplossen. Het is geen instellingen in de iPhone, maar een manier in outlook zelf. Ik heb ook al een back-up (een image) van mijn hel besturingssysteem teruggezet, maar dat helpt niet meer, wellicht omdat instellingen bij Microsoft Exchange ondertussen zijn aangepast en deze zal de laatste wijzigingen bijhouden zeker.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.