Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

eddyP

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Beste , Op een nieuwe PC heb ik een interne kaartlezer geistalleerd . met deze kaartlezer kan je naast SD ook CF kaartjes lezen. de SD en USB aansluitingen van de kaart werken perfect. De CF werkte niet . Updates van de chipset van het moederbord , Bios update en windows update zorgden ervoor dat de CF nu kan gelezen worden . Echter ... wanneer je de CF kaart uit de pc haalt en dezelfde of een andere insteekt, wordt deze niet gezien . De enige oplossing is de pc koud op te starten . Dan kan de CF terug gelezen worden . Dit is natuurlijk niet werkbaar wanneer je met verschillende kaarten wilt werken . het moederbord is een GIGABYTE H310M S2H S1151 MATX USB3.0 DDR4 De kaartlezer is een ADJ wie kan mij op het juiste spoor zetten ? alvast bedankt EddyP
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.