Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Taal Pieter

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo, bedankt voor het snelle antwoord. Ik heb van alles al geprobeerd ,maar het lukt me nog steeds niet, als ik hem kopieer naar het bureaublad, heb ik te weinig ruimte op mn harde schijf. Die blauwe vinkjes, was zo van de een op de andere dag zo, ik heb dat zelf niet gedaan. Ik zelf denk dat daar ergens het probleem ligt, alleen weet ik even niet wat te doen. Had al geprobeerd zo een te decomprimeren , zoals je ziet in de foto staan er 2 die geen blauwe vinkjes hebben, maar nog wel dezelfde grootte hebben.
  2. Goede, ik zit met een probleem. Ik heb allemaal fotos van mijn zoon die normaal z'n 2 a 3 mb zijn, maar nu zijn ze in 1 x 23gb per stuk, terwijl mijn harde schijf niet groter is dan 200 GB, als ik al mijn fotos selecteer zit ik rond de 1tb. Wie kan mij helpen
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...