Ga naar inhoud

wizarddoctor

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wizarddoctor's prestaties

  1. nope, maar nu ga ik eerst proberen aan een grafische kaart te geraken, om te testen als het niet aan dat ligt.
  2. ahn ok nu versta ik het Sorry, maar had echt niet door wat je probeerde te zeggen (<-- n00b xD) Ik moet dus naar de winkel gaan en zo'n tussenstuk kopen (want ik heb er hier geen liggen)?
  3. Bij mijn grafische kaart zie je dat blauw met die pinnetjes, daar gaat draad er direct in, zonder verbindingsstuk.
  4. Nee, uit mijn monitor komt er onmiddellijk een kabel die ik erop kan aansluiten...
  5. Ok, ik ken bijna niets van Pc's dus iemand moet me zeggen wat sockets zijn xD. (ken wel veel van PSP's daarentegen ) Ik weet niet als die lampjes groen moeten zijn maar ze staan in een vierkant en nu zijn ze zo: oranje rood rood oranje PS: moet ik anders een foto maken van de binnenkant?
  6. Hallo, ik heb mijn oude pc eens vanonder het stof gehaald maar ik zou graag hebben dat hij terug werkt (hij was al kapot). Het probleem is dat ik geen beeld krijg, het scherm is niet kapot --> het lichtje brand. De kabel is ook niet kapot want ik kan hem als extra beeldscherm gebruiken bij mijn laptop. Als ik mijn pc inschakel, start hij normaal, hoor ik 1 biepje en voor de rest gaat alles. De CD/DVD-lader werkt, want ik kan hem opendoen en als ik er een CD/DVD insteek, hoor ik hem laden. Ik heb ook een usb-kaart met 4 lichtjes en die zijn allemaal rood, betekent dit iets. Hij draait op Windows XP en hij heeft een AMD processor, voor de rest weet ik het niet echt, ik zou tussen de drivers moeten zoeken of in de systeem eenheid kijken. Ik hoor ook geen opstartgeluidjes of zo. Ervaring(en) hiermee? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.