Ga naar inhoud

testkees

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

testkees's prestaties

  1. Bedankt voor je berichtje Liselot ik gebruik o.a. fotoprogramma Picasa maar ook microsoft en paint moeten als het goed is de foto laten zien ik zie alleen een getekend bergje met twee denneboompjes ( is symbool van Picasa) bij microsoft zie ik het getekende symbool van microsft , ik wil graag de foto zien dit gaat alleen als ik er op klik
  2. Hoi, Ik werk heel veel met foto's op mijn computer, Plotseling worden de foto's niet meer weerggeven als ik met de cursor er op ga staan wel ik de foto openen maar om te vergelijken en in te voegen is het handig als de foto's worden weergegeven dit was altijd het geval het zal wel iets simpels zijn maar ik kan het niet vinden Ik heb een Intel Duo Core 2 E7300 2.66ghz processor en een geforce 9600 512 mb videokaart, 2 x2 GB geheugen en een Gigabyte GA EP43 DS3L moederbord ik werk met Vista 64 bit versie en met Adobe CS4. Kan iemenad mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.