Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

woutervanzet

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik wil graag een image/systeemkopie maken op een externe harde schijf die dan gebruiktkan worden om een eventuele crash van Windows te herstellen. Wat voor mij net zo belangrijk is, is dat ik de mogelijkheid heb om die image/systeemkopie te gebruiken op een nieuwe harde schijf of een nieuwe (lege) computer. Lang gezocht naar een oplossing maar ook programma's zoals AOMEI-backupper en Easus Todo backup geven mij over dat laatste geen duidelijke informatie.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.