Ga naar inhoud

laurens offringa

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

laurens offringa's prestaties

  1. Ik zit nu al een paar jaar bij xs4all en heb een aantal snelheden op de site gezien dat er werd beloofd dat er op mijn adres 133 downloadsnelheid en 30 uploadsnelheid zou zijn maar dat is niet zo. Ik heb een aantal speedtesten gedaan en kreeg een heel ander resultaat en heb verschillende speedtesten geprobeerd. Hier heb ik de links van de speedtesten: https://ibb.co/MRbx87X - https://ibb.co/Pj2bbbM - https://ibb.co/2sDP83L (Het is trouwens getest met een internetkabel en draadloos en kreeg ongeveer dezelfde getallen) Hoe zal ik dit kunnen fixen want ik had een nieuwe modem geïnstalleerd en op de eerste dag was de wifi nog redelijk met snelheden van 30 down en 30 up. Zal het kunnen helpen als een extra wifi kastje haal?
  2. Ik wil een Dell Latitude E7240 aanschaffen en mijn vraag is: kan ik Geforce Now downloaden?Op de site zegt het dat de integraded graphics van intel hoger dan 2000 moet zijn, 2gb ram en 2ghz bij de cpu.In de laptop zit een i5-4210U in die 3ghz heeft en intel hd 4400 en de laptop heeft 4gb ram, dat zou dan toch genoeg zijn. Ik twijfel een beetje want ik heb op meerdere sites deze vraag gesteld en sommige zeggen van wel en sommige zeggen van niet.Zal het gaan werken of gaat het niet werken en koop ik de laptop voor saus?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.