Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

MrSqueezy

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo. De gamecomputer staat boven en de internetmodem beneden. De snelheden via een speedtest zijn redelijk goed voor een draadloos netwerk, zoals u in bijlage kunt zien. Maar multiplayer games zijn gewoonweg onspeelbaar door het slechte internet. Ik kan nog geen seconde spelen zonder dat ik van de game gegooid word (dit is op verschillende games het geval, zowel op steam, origin, en andere gameplatformen). Ik heb mijn internetprovider gebeld en ze zeiden dat er niks scheelt met mijn internetmodem. Met mijn computer is er ook niks aan de hand. Wat zou de oorzaak kunnen zijn van dit onwaarschijnlijk probleem, want zo een slechte connectie in games heb ik zelfs nog nooit op vakantie in het buitenland gehad.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...