Ga naar inhoud

radical66

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

radical66's prestaties

  1. Wel natuurlijk is het voor eigen gebruik alleen, ik ben niet van plan om ze te verspreiden of om ze te gebruiken in voorstellingen enzo..
  2. Bump, advies zou wel wijs zijn :hmmmm2:
  3. Ik heb een stereo van panasonic met full surround, ipod, usb aansluiting, dvd-speler en radio en ben van plan om er een scherm op aan te sluiten zodat ik dvd's kan afspelen. Mijn vraag is of ik met een harde schijf (die ik kan aansluiten op mijn stereo) films kan afspelen die ik gedownload heb van het internet? Formaat .avi, zou dit mogelijk zijn? De films heb ik van torrents gedownload en deze staan op mijn harde schijf. In de handleiding staat dat er video's kunnen afgespeeld worden via USB-poort en MPEG4 alleen (dus .ASF extensie), moet ik dan deze films converteren??? en zou het mogelijk zijn ondertitels op deze films te zetten en ze dan via mijn stereo te bekijken (met ondertitels)??? Graag help of advies! Frederick EDIT: Stereo is van Panasonic model No. SC-PT560
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.