Ga naar inhoud

Kelvin Coopman

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Kelvin Coopman's prestaties

  1. I do not speak Dutch, but my bf does. Ill try to convince him to translate. Hey mijn vriend's pc heeft vaak dat ie vastloopt of een blauw scherm heeft. Hij is denk ik erg goed in ict omdat hij een paar dagen heeft testen gedaan, ik moet nog zeggen wat hij gedaan heeft, (sorry als deze vertaling niet 100% is) hij heeft de : ram getest, de schijven en de graphic kaart? Hij zegt dat dit begon een paar dagen na hij toen hij naar het ziekenhuis ging met zijn pc(in de wagen zn 80km), hij is erg gehecht aan zijn video spelletjes want das praktisch alles wat hij heeft na zijn hersentumor waarvoor hij trouwens aan het revalideren is. Ik sta op het punt hem een nieuwe pc te kopen omdat ik heb nog nooit zo depressief gezien heb maar hij zegt dat onnodig is omdat alle onderdelen in garantie zijn. Hij heeft een "benchmark" gedaan/getest van de cpu hij zegt dat een lading op de cpu de PS doet crashen niet frezen, en bij een test van alles behalve de procesor crasht de pc ook, hij zegt: ik denk dat het moederbord is. Hij heeft ook nog videos: Thanks for your time!
  2. https://www.youtube.com/watch?v=StBVSUWMfsg&feature=youtu.be dit is de video. nog wat meer info: Sometimes i get BSOD with codes like; critical proces died, unexpected store exception, memory management. This always happens when underload this started after moving the pc. Ram is checked, 2 drives too, gpu is unlikely since i never saw weird artifacts on my screen. This is a very high-end pc, bios is updated,windows reinstalled, firmware on drives are up to date, drivers are up to date. Also the bsod doenst seem to create any dumpfile.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.