Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

N4z4reno

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over N4z4reno

  • Titel
    Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Sinds kort geeft mijn computer een blauw scherm aan en gaat hij tellen van 1 naar 100 %. Verder krijg ik ook meldingen dat mijn laptop niet opgestart kan worden. Dan zegt ie 'preparing automatic repair'. En problemen vaststellen op de computer. Nadat deze meldingen krijg ik een compleet blauw scherm met de teksten: Automatisch herstellen: de pc kan niet worden hersteld met automatisch herstellen. Klik op Geavanceerde opties als u andere opties wilt proberen om uw pc te herstellen of klik op afsluiten als u de pc wilt uitschakelen. Logbestand: D:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt Dan kan ik bij de Geavanceerde opties drie opties kiezen: Doorgaan (wat mij niet lukt), Problemen oplossen en PC uitzetten. Vervolgens kies ik dus voor problemen oplossen en wil ik deze pc opnieuw instellen en alles verwijderen. Echter geeft mijn laptop dan aan "er is een probleem met het opnieuw instellen van de pc.'' en meer kan ik dan niet doen. Kan iemand mij alsjeblieft helpen? Ik word gek hiervan. Ik heb een Acer Aspire 7739Z met een Intel (R) Pentium (R) CPU P6200 @2.12GHz. Het model Hitachi HTS547550A9E384.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.