Ga naar inhoud

Baasje432

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Baasje432

  1. Bedankt voor het antwoord maar ik heb op een magische wijze hem terug kunnen repareren en het geluid is ook verdwenen. Ik heb lichtjes geklopt op de plek waar het geluid vandaan kwam en plots stopte het geluid en dus ook de FPS drops. Nu vraag ik me af of ik nog deze test zou doen of niet?
  2. Sinds 3 dagen geleden denk ik dat mijn laptop kapot is, om de 5 seconden hoor ik precies iets botsen tegen de wand van iets in mijn laptop. Ik zou het geluid beschrijven als het gepiep van een muis. Sinds ik dit heb kan ik games de eerste 2 minuten spelen zonder problemen ( geen zware games op 100/150 FPS ) maar erna krijg ik om de minuut laggspikes van 0/5 FPS waarbij mijn laptop gewoon kan freezen voor eventjes en dan begint het rond de 30 a 50 FPS te schommelen dus niet zoals het begin van het spel. Ik vermoed dan ook dat het probleem ligt bij mijn videokaart omdat ik tijdens deze zware laggspikes mijn taakbeheer laat open staan en daar mijn GPU van 20 procent naar 100 springt tijdens de laggspikes. Heeft iemand hier ervaring mee of kan iemand mij vertellen of mijn vermoeden klopt en wat ik hier aan kan doen? Specs ; Nvidia Geforce GTX 1050 4GB 16 GB RAM Intel i7-8750H 2.20 Ghz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.