Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Ulrich Bns

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ulrich Bns

  • Titel
    Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Hallo, Ik probeer in Excel een VBA te maken om onderhoud aan machines op te volgen. Zo zou ik bovenaan een dropmenu willen om de machines uit te kiezen. Afhankelijk van welke machine daar geselecteerd wordt zou er naar een specifieke sheet (met de naam van die machine) geschreven moeten worden. Deze data zou enkele textvakken zijn dewelke ook op de VBA staan, onder het dropmenu (datum, tijdstip, vastgestelde mankement, ..) Dit om het onderhoud zeer gebruiksvriendelijk te registreren en niet telkens te moeten zoeken. Zo kan ook makkelijk gecontroleerd worden welke machine welke defecten heeft gekend en dergelijke. Kan iemand mij helpen? Ik ben namelijk een leek.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.